Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A végére szétestünk Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 25.

ImageAhogy az utóbbi mérkőzéseken megszokhattuk, ismét viszonylag korán vezetést szerzett csapatunk a Villach otthonában, ám a hazaiak a második harmadban húsz másodperc alatt fordítottak, s végül magabiztosan győztek 6-2-re. - A tabella ötödik helyének a megszerzéséért is küzdöttek most  a csapatok: a hazaiak a megtartásáért, a mieink a megszerzéséért. Sajnos, a villachi drukkerek örülhettek… Nagyszerűen kezdődött számunkra a találkozó, hiszen a kezdeti tapogatózás után egyenlő létszámnál harmadik sorunk megszerezte a vezetést a nyolcadik percben Vas Márton révén.

Tovább...
 
Ismét kikaptak a fehérvári röplabdások Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 25.

Image3-1-es vereséget szenvedett a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE a Csepel RC ellen az NB I-es férfi röplabda-bajnokság keresztjátékának legutóbbi találkozóján. - kaptuk a hírt Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől, aki elmondta, hogy még  Gelencsér Balázsra és Bende Attilára sem számíthatott a csapat... Részletek: Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE - Csepel RC 3-2 (25, -20, -18, -22) / Fehérvári Kezdő: Takács, Sejben, Deli, Gazsi, Madácsi, Halász / Cserék: Csizmadi (libero), Neukum, Popovits, Nagy B.

 
Hamar eldőlt... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 25.

ImageAz őszi, hazai győzelem után ezúttal idegenben súlyos vereséget szenvedett az Alcoa FKC a Váci NKSE elleni bajnokin. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a mérkőzés első tízpercében még tartotta a lépést Sótonyi László együttese a vendéglátókkal, de már a szünetre ötgólos előnybe került a Vác. A meccs legeredményesebb játékosai Tóth Tímea (13), illetve Tilinger Tamara (10) voltak.

Tovább...
 
Albacomp - Soproni KC 92-74 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 25.

ImageKommentár nélkül: Albacomp - Soproni KC 92-74 (25-21, 27-14, 22-24, 18-15)/ Albacomp: Simon 17/3, Toya 8/6, Bódi 2, Lee 27/6, Banks 22. Csere: Radovics 6, Hanga 10, Madár. Edző: Szrecsko Szekulovics. / Sopron: Richardson 2, Brooks 10/6, Molnár A. 12, Szabó Zs. 8, Knight 29. Csere: Pojbics 8/6, Couisnard 2, Gombás, Keresztes 3. Edző: Meszlényi Róbert.

 
Tiszta képet kell kapnia mindenkinek! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 23.

Image"Amikor más cégek csökkentették a béreket és a dolgozói juttatásokat, akkor Warvasovszky Donát munkaszerződésében szereplő javadalmazásokat - bár jogszerűen, ám etikailag és erkölcsileg megkérdőjelezhető módon emelte meg a régi vezérigazgató, aki utolsó napjait töltötte épp a Széphő Zrt.-nél ebben a minőségében." - nyilatkozta honlapunknak Juhász László. A Válasz elnöke nem érti, hogy mi indokolta az említett munkaszerződés módosítását?

Tovább...
 
Margitics Andor: Nagy megtiszteltetés a Vidi játékosának lenni Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 23.

ImageA január végén Törökországba utazó és ott edzőtáborozó olimpiai válogatottba négy fehérvári játékos is bekerült. Elek Ákost, Szakály Dénest és Lázár Pált nem kell bemutatnunk szurkolóinknak. Margitics Andor neve viszont még nem biztos, hogy minden Vidi drukkernek ismerősen cseng, honlapunk ezért rövid interjút készített a januárban 20. életévébe lépett játékossal.

Tovább...
 
Megtörhet a negatív széria Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 23.

ImageNem kezdődött túl fényesen a 2010-es esztendő a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE számára: a lejátszott három bajnokit egyaránt elveszítette a Nagy Róbert által irányított csapat. Az első győzelem tehát még várat magára, azonban most hétvégén már megtörhet a negatív széria. Szombaton a Csepeli RC, vasárnap pedig a Nyíregyházi FRK ellen lépnek pályára a fehérvári fiúk, mindkét esetben hazai környezetben.

Tovább...
 
A szerencse most nem a mi pártunkon állt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 23.

ImageA listavezető Moser Medical Graz 99ers ellen a Sapa Fehérvár jól játszott és számos gólhelyzetet alakított ki, ám a helyzetkihasználásban jobb volt az ellenfél. Az osztrákokra Fortuna is lekacsintott egyszer-kétszer, így elvitték mind a két pontot. - Kitűnően kezdődött a mérkőzés, hiszen 19 másodperc elteltével emberelőnybe kerültünk, amely éppen lejárt, amikor egy gyönyörű sakk-mattra kijátszott akció végén Vas János a kapuba emelt (1-0).

Tovább...
 
A másodosztály klubvezetői vendégeskednek Felcsúton Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 22.

ImagePénteken délben Felcsúton, a Videoton Technikai Központjának otthont adó Puskás Akadémián látja vendégül klubunk az NB II-es sportszervezetek vezetőit. A találkozón – amelyen részt vesz Garancsi István, klubunk tulajdonosa, Berzi Sándor ügyvezető, dr. Mezey György sportigazgató, Mészáros Lőrinc, az Akadémia kuratóriumának elnöke, valamint ifj. Tajti József, az Akadémia szakmai vezetője – a vendégek megismerkednek a Soproni Ligában szereplő klubok által az MLSZ elnökségébe javasolt Garancsi István elképzeléseivel, az akadémiai rendszerű képzéssel, és a vendéglátók bemutatják a Videoton technikai központját is.

 
ALBACOMP - SOPRONI KC Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 22.

ImageA Sopron KC ellen játssza következő bajnoki mérkőzését az Albacomp kosárlabda csapata. A mérkőzésre (felnőtt) január 23-án (szombaton), 18 órakor kerül sor, az U20-as pedig 15:15-kor kezdődik. A meccsre már kaphatók a jegyek a sportirodán és a sportcentrum portáján.

 
"A pályán bátor vagyok..." Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. január 21.

Image„… de amúgy egyáltalán nem!“ – árulta el Kristina Trishchuk, aki épp ezért kérte, hogy altatásban végezzék a kilenc (!) éve hiányzó keresztszalagjának a pótlását. Az operáció után néhány nappal az Alcoa FKC orosz átlövőjénél arról érdeklődtünk, hogy miként sikerült a beavatkozás, és mikor kézilabdázhat újra.

Tovább...
 
<< Első < Előző 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6095 - 6105 / 7450